Prix d,Amerique 2019

För 23:e gången är vi där ...

Travårets första riktiga höjdare

Välkomna till Paris och Prix d,Amerique som ju tillhör dom viktigaste travhelgerna under travåret. Inte minst för att det varje år finns svenska hästar på plats som skall mäta sig med både franska såväl som andra internationellt meriterade ekipage.

Att besöka Prix d,Amerique helgen är ett minne för livet som man inte får missa. VINCENNES som travbana är annorlunda allt annat. Såväl banlängden, banans utformning och inte minst underlaget är annorlunda mot hemma. Det finns även ett antal variationer i spelet som också skiljer sig ifrån hur det ser ut här hemma.

På lördagen besöker vi alltid GROSBOIS där många svenska ekipage är uppstallade under helgen. Normalt sett får vi alltid möjligheten att titta in hos Anders Lindqvist som med sina många års erfarenhet från fransk travsport alltid har något kul att berätta … På lördagen är det tävlingar på Vincennes med Prix d,Luxemburg som ett av storloppen. Många brukar dock välja att på lördagen upptäcka Paris med Triumfbåge, Eifeltorn och Montmartre …

 

INFO


3.895 sek/person

I priset ingår: Buss Malmö – Paris t/r, bro, färjeavgifter och vägskatter, 2 nätter i dubbelrum inkl. frukostbuffé på Novotel Paris Est, busstransfers från hotellet till VINCENNES båda dagarna, utflykt till en av världens bästa träningsanläggningar GROSBOIS.

ER tillägg: 850 sek (2 nätter)

Prel. program för resan >>

 

Från 6.495 sek/person

I priset ingår Flyg från Köpenhamn/Göteborg/Stockholm – Paris t/r, busstransfer flygplatsen – hotellet t/r, 3 nätter i dubbelrum inkl. frukostbuffé på Novotel Paris Est, busstransfers från hotellet till VINCENNES båda dagarna, utflykt till en av världens bästa träningsanläggningar GROSBOIS.

ER tillägg: 1.275 sek (3 nätter)

Prel. program för resan >>