Elitloppet 2017

Sveriges största travhelg alla kategorier

Sedan mitten av 90-talet har vi årligen besökt Elitloppshelgen på Solvalla. Det är för många travintresserade årets verkliga höjdpunkt där det under både lördag och söndag är runt 30.000 – 35.000 på plats för att följa dom bästa hästarna i Sverige. Kronan på verket är självklart ELITLOPPET i sig som via 2 lopp kan ge vinnaren över 3 miljoner i prispengar. Fart, spänning, spel och många skratt … Under 72 intensiva timmar pratas det nästan bara trav …

Vi minns …

Historien från början av 2000-talet då en av våra resenärer knackade på dörren och undrade om vi kunde frakta hem en moped … Han hade i sitt något “glada” tillstånd gjort vad han kallade en – snabb affär med någon förbipasserande och köpt en moped för 3000 kr. Med tanke på att alla endast har med sig ett litet helgbagage så menade han att det visst fick plats med en moped i bagageutrymmet. Var mopeden befinner sig idag vet vi inte, och köpet i sig lär väl vara preskriberat … Efter detta brukar vi informera om att vi inte transporter fler mopeder till Skåne …

INFO


Pris/person: 2.995 kr

I priset ingår Buss t/r Malmö – Stockholm, 2 nätter i dubbelrum inkl. frukost på Nordic C Hotel

Enkelrumstillägg: 925 sek/natt

Pris/person: 2.395 kr

I priset ingår 2 nätter inkl. frukost på Nordic C Hotel samt transfers t/r hotellet – Solvalla.

Vill ni ha hjälp med bokning av flyget, så ombesörjer vi det också. Observera att ju tidigare man bokar, desto bättre flygpris.

Enkelrumstillägg: 925 sek/natt

Nytt för i år är ett Buss/Flyg paket där man har möjlighet att åka buss upp, och flyga hem till Malmö/Sturup på söndag kväll kl. 21.00.

Pris/person: Ring för pris !

I priset ingår Buss Malmö – Stockholm & Flyg Bromma – Malmö söndag 21.00. Plats i dubbelrum inkl. frukost på Nordic C Hotell samt transfer till Solvalla båda dagarna.

Flygtransfers samt entré till Solvalla INGÅR EJ !!

> Boka