article EHF Final4 i Köln

Den 17-18/6 2023 koras Europas bästa klubblag under en intensiv helg i Köln. Över 20.000 på läktarna är detta ett himmelrike för den handbollstokige ...

Handboll

Vi arrangerar resor till dom stora upplevelserna ...

Svensk handboll tillhör toppnationerna i Europa … Efter OS i Tokyo som dessvärre inte blev vad man förväntade sig, så har man slickat såren och när nu pandemin börjar släppa sitt grepp om oss, så ser vi med spänning fram emot EM i Slovakien/Ungern i Januari 2022.

Handbollen fått ett uppsving i den svenska sportfloran .. Ligahandbollen firar triumfer och publiksiffrorna stiger på både herr och damsidan. En fartfylld sport med boll, teknik och snabba skiftningar … Dessutom blir det alltid mål … I vår strävan att samla handbollsintresserade i Sverige, så arbetar vi parallellt med www.handbollsresor.nu där vi förutom resor till mästerskapen också säljer arrangemang till EHF Final 4 helgen som går av stapeln i Köln 18-19/6 2022.

NYHETER


Här presenterar vi våra Handbollsresor Såväl grupparrangemang såväl som individuella paket för den som vill uppleva handboll på högsta nivå Din förfrågan gör du via länken här under.