article EM i Sverige 2020

Den 10/1 - 26/1 2018 avgörs EM för herrar i Sverige/Norge/Österrike

article OS kval 17-19/4 i Berlin

Den 17-19/4 avgörs OS kvalet för herrarna i Max Schmeling Halle i Berlin. Förutom hemmanationen Tyskland deltar också Slovenien och Algeriet. De två bästa går till OS i Tokyo ... Spänning utlovas:)

article Champions League Final 4 Köln

Den 3/6 - 4/6 koras Europas bästa klubblag under en intensiv helg i Köln. 22000 på läktarna gör detta till ett himmelrike för den handbollstokige ...

Handboll

Vi arrangerar resor till dom stora upplevelserna ...

Svensk handboll är på gång .. Efter OS-silvret för herrarna i London 2012, så har handbollen fått ett uppsving i den svenska sportfloran .. Ligahandbollen firar triumfer och publiksiffrorna stiger på både herr och damsidan. En fartfylld sport med boll, teknik och snabba skiftningar … Dessutom blir det alltid mål … I vår strävan att samla handbollsintresserade i Sverige, så arbetar vi parallellt med www.handbollsresor.nu där vi förutom resor till mästerskapen också säljer arrangemang till Champions League Final 4 helgen som går av stapeln i Köln sista helgen i maj varje år. I Januari 2020 så spelas EM för herrar i Sverige/Norge/Österrike och den 17-19/4 April är det dags för OS kval för herrarna i Berlin.

NYHETER


Här presenterar vi våra Handbollsresor Såväl grupparrangemang såväl som individuella paket för den som vill uppleva handboll på högsta nivå Din förfrågan gör du via länken här under.