F1 Monza 2017

Preliminärt program

Monzas GP har fortfarande en speciell plats i svenskarnas hjärtan. Här förolyckades vår största Formel 1 förare 1978,
Ronnie Petersson

31/8 Torsdag

Prel. avresetid från Centralen i Malmö 06.00. Färden går över Öresundsbron och genom Danmark (ca. 17 mils körning). I Rödby tar vi färjan över till Puttgarden. Sedan fortsätter vår färd genom det tyska landskapet med stopp för lunch och middag. På kvällen stannar vi för övernattning på hotell.

1/9 Fredag

Efter tidig uppstigning och frukost, så fortsätter vi vår färd mot Monza där vi är på plats i tid till första träningen kl. 10.00. Därefter åker vi direkt till banan. Här stannar vi hela dagen så ni får se F1, GP2 och Porsche Supercup träningarna innan vi åker vidare till vårt hotell för incheckning. Eftermiddagen är sedan fri för egna aktiviteter.

2/9 Lördag

Efter frukost, ger vi oss iväg till Monza och dagens F1-träningar. På eftermiddagen går bussen tillbaka till hotellet. Eftermiddagen och kvällen är fri för egna aktiviteter. Om intresse finns arrangerar vi en gemensam middag.

3/9 Söndag

Efter tidig frukost och utcheckning ger vi oss iväg ut till Monza. På förmiddagen genomförs bl.a GP2. Kl. 14.00 är det sedan dags för F1 Gran Premio d,Italia 2014. Efter tävlingens slut påbörjar vi färden norrut. När vi sedan kommer in i Tyskland, så stannar vi för middag och övernattning.

4/9 Måndag

Beroende på trafik etc. beräknar vi att anlända till Malmö sent på kvällen.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in resan vid mindre än 30 deltagare !

Autodromo Nationale Monza

Anläggningen har tre bansträckningar; den 5 793 meter långa Grand prix -banan, den 2 405 meter långa Juniorbanan och den bankade 4,25 kilometer långa högfartsbanan. Berömda kurvor på Grand Prix-banan är Curva di Lesmo, Curva Parabolica och Variante Ascari.

Autodromo Nazionale Monza är mest känt för att ha arrangerat samtliga Italiens Grand Prix, förutom 1980 då loppet kördes på Autodromo Enzo e Dino Ferrari. Banan är den snabbaste i Formel 1-kalendern, som har den högsta genomsnittshastigheten av alla. 2005 körde till exempel Kimi Räikkönen  varvet på 1:21,504, vilket gav en genomsnittshastighet på 255,9 km/h.

INFO


8.595 sek

Boka innan 31/3 så får du 200 sek i rabatt !

I priset ingår bussresa t/r Malmö – Monza med helturistbuss, busstransfers hotellet – banan t/r, 2 övernattningar i dubbelrum på mellanklasshotell inkl. frukost, reseledare, weekendbiljett sittplats samt bro-, färjeavgifter och vägskatter.

ER-tillägg: 600 sek/natt

3.895 sek

Om du väljer att köpa din F1 biljett på egen hand, så erbjuder vi dig möjligheten att köpa vårt buss & hotellpaket, där även transfer t/r mellan hotell – banan ingår. Väljer du att flyga på egen hand så kan du också köpa detta paket, men observera då att transfer dag 1 från flygplats & dag 3 till flygplats ej ingår i paketet.